Malware

Avui vos parlare de que eś el malware i tambe vos explicare de un tipus de malware.

El malware se considera un tipus de molest i que fa mal al software destinat a accedir a un dispositiu de forma inadvertida, sense el consentiment del usuari.

El spyware és el tipus  de malware que m’ha tocat explicar i donar algún cas real i famós.

El spyware és un tipus difícil de detectar.Recopila informació sobre els seus hábits i el seu historial de navegació o informació personal (com números de targeta de crédit) i a menut utilitza Internet per a enviar esta informació a tercers sense el seu consentiment.

A menut, el spyware está incluit dins de un altre software o en descargues de llocs de intercambi d’arxius (per exemple, llocs on descarga música o pel·lícules gratis) o se instala quant obri un adjunt de un correu electrónic.

Poden apareixer icons nous o no identificats en la barra de tarees en la part inferior de la teua pantalla, i les búsquedes poden provocar que se le redirija a un motor de búsqueda diferent. Apareixen mensages d’error aleatorios quant realitza operacions que antes funcionaben correctament.

El software antivirus pot trobar i eliminar cualquier spyware en el seu equip, ja que normalmente inclueix protecció antispyware. També pot comprobar Programes y característiques en busca de algo que no pertany al seu equip.

Com evitar-lo

  • Asegura’t de que el teu navegador, el teu sistema operatiu i el teu software tenen les actualitzacions i els parches de seguritat més recentes.
  • Establiz nivels més alts de seguritat i privacitat en el teu navegador.
  • Extrem les precaucions si frecuentes llocs d’intercambio de arxius.
  • No fer clic en les finestres emergents de publicitat.

 

Deja un comentario